Izmire Meteor Düştü : Meteor (göktaşı) düştü iddiası son dakika! İzmir ve Manisa ... : İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken.

Izmire Meteor Düştü : Meteor (göktaşı) düştü iddiası son dakika! İzmir ve Manisa ... : İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken.. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Meteor düşmesi sonucu ne olur? İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Art arda felaketler yaşayan i̇zmir'e bu kez meteor düştü.

Son dakika egeye meteor mu düştü? İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Yetkililer tarafından bu iddiaya dair henüz bir. İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor.

Manisa'da meteor düştü iddiası
Manisa'da meteor düştü iddiası from halktv.com.tr
Meteor düşmesi sonucu ne olur? İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. Daha fazlası i̇çin abone ol → bit.ly/2ykl4tl dün gece manisa'da gökyüzü birkaç. Son dakika egeye meteor mu düştü? Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası!

Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu.

İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Art arda felaketler yaşayan i̇zmir'e bu kez meteor düştü. Pek çok kullanıcı bu anlara şahit. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. O da düştü tam oldu. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde parlak bir cismin gökyüzünden düştüğü görülüyor. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı. Meteor düşmesi sonucu ne olur? Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan.

İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan. Art arda felaketler yaşayan i̇zmir'e bu kez meteor düştü. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor.

Son dakika: İzmir'de meteor mu düştü? İzmir meteor düşmesi ...
Son dakika: İzmir'de meteor mu düştü? İzmir meteor düşmesi ... from iaahbr.tmgrup.com.tr
Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? Meteor düşmesi sonucu ne olur? İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor düştüğü öne sürüldü. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu.

İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu.

Meteor düşmesi,meteor düştü mü,meteor nedir,meteor. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. İzmir kültürpark alanında dün gece çıkan yangının meteor düşmesinden kaynaklandığı i̇ddiaları üzerine i̇zfaş genel müdürü doğan i̇şleyen. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. O da düştü tam oldu. İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Daha fazlası i̇çin abone ol → bit.ly/2ykl4tl dün gece manisa'da gökyüzü birkaç. Look like a bird yani kuş gibi bakmak manisa'da meteor düştü iddiası. Meteor düşmesi sonucu ne olur?

İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı.

Sosyal medya bunu konuşuyor: İzmir'e meteor düştü iddiası ...
Sosyal medya bunu konuşuyor: İzmir'e meteor düştü iddiası ... from img3.aksam.com.tr
Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor düştüğü öne sürüldü. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor.

İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi.

Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Meteor düşmesi sonucu ne olur? İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Her yıl düzenli olarak gerçekleşen perseid meteor. Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone).

Posting Komentar

0 Komentar